Careianul Vlad Turcu s-a calificat la Campionatul European de atletism juniori

• publicat la: 15 mai 2022
Careianul Vlad Turcu s-a calificat la Campionatul European de atletism juniori

Sportivii careieni antrenați de prof.Florin Turcu, fost campion balcanic, adună performanță după performanță și ne fac să fim mândri de școala de atletism din orașul nostru.

În perioada 14-15 mai 2022, a avut loc la București etapa întâi a Campionatului Național de atletism U18.

Au participat doi atleți de la CSS Liceul Teoretic Carei, Roxana Cura și Vlad Turcu.

Roxana a reușit să se claseze pe  un frumos loc IV la 100 m garduri în timp de Vlad Turcu și-a adjudecat primul loc la 110 m garduri și a realizat baremul necesar participării la Campionatul European din acest an, la categoria sa de vârstă. Până în 4 iulie, când va avea loc Campionatul european, Vlad va participa la Pitești la etapa finală a Campionatului Național și la Campionatul Balcanic din Muntenegru.

Tot în acest an, Vlad Turcu și-a mai adăugat la capitolul ,,Realizări,, două titluri de vicecampion național, la 60 m garduri și la săritura în lungime.

Dacă adăugăm și performanțele Alexiei Turcu, dublă campioană națională la categoria sa de vârstă, la aruncarea suliței și a greutății, avem imaginea unui antrenor care scoate campioni și vicecampioni naționali în orice condiții. Profesorii Ioan Mărneanu și Florin Turcu au reușit să pună Careiul pe harta campionilor naționali la atletism la categoria liceeni. Acești profesori au meritul de a organiza la Carei an de an, Cupa 25 Octombrie la atletism, cea mai longevivă competiție sportivă din România, care a ajuns  la ,,vârsta,, de 50 de ani.

Federația Națională de Atletism a acordat o distincție  în acest sens organizatorilor Cupei 25 Octombrie.

Felicitări Vlad Turcu! Felicitări Roxana Cura! Felicitări antrenorului Florin Turcu!

Daniela Ciută

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

 

comentarii

de Adrian Sofronici la 15 mai 2022 - 16:49

E o incantare pentru toti care cunosc familia TURCU nu se dezminte an de an ,vin cu noi recorduri si performante din cele mai bune .Speram sa ne reprezinta tara Vladut si Alexia multi ani de acum in colo .Va imbratisez cu drag

Lasati un comentariu