Festivitate de absolvire la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu

• publicat la: 26 mai 2022
Festivitate de absolvire la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu

Astăzi a avut loc la Liceul Tehnologic Carei festivitatea de absolvire a promoției 2022. Cele trei clase terminale  i-au avut ca diriginți pe profesorii Rodica Blideran, Ingrid Mureșan și Adrian Micovschi. Șefa de promoția din acest an a fost Lavinia Maria Pașca.

 


.

După intonarea  Imnului de Stat și alocuțiunile celor două directoare, prof.Mihaela Nuna și Silaghi Talida, s-a predat cheia liceului elevilor din clasele a XI-a.

A urmat cuvântul șefei de promoție, Lavinia Pașca iar apoi diriginții au fost invitați să își premieze cei mai merituoși elevi.

GALERIE FOTO

Toți cei prezenți au fost mirați de faptul că masa de prezidiu  era ocupată…doar de cele două directoare liberale deși până acum nu lipsea preotul care acorda binecuvântarea absolvenților, oficialități, reprezentanți ai comitetului de părinți, directori de instituții culturale sau asociații.

Absolvenții clasei doamnei profesoare Ingrid Mureșan au oferit celor prezenți un scurt moment muzical iar apoi baloanele din mâna fiecărui fost elev s-au ridicat spre cer ducând cu ele dorințe și vise.


.

Succes la examene și mult noroc în viață!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu