Festivitate de absolvire la Liceul Teoretic Carei

• publicat la: 28 mai 2022
Festivitate de absolvire la Liceul Teoretic Carei

Vineri, 27 mai 2022, a avut loc la Liceul Teoretic Carei festivitatea de absolvire a promoției 2022. Și-au luat rămas bun de la anii de liceu 5 clase de elevi, trei de secția română și 2 de secția maghiară. Aceștia au intrat cântând în fiecare sală de clasă înainte de festivitate.

Manifestarea a debutat cu intonarea Imnului de Stat după care directorul liceului, Zsido Sandor, a rugat asistența să țină un moment de reculegere pentru consilierul PSD, Durla Călin.

Directorul Zsido Sandor a omis să țină un moment de reculegere după profesorul Nilvan Sorin, decedat în cursul acestui an școlar și a acordat cinstire  doar unui politician care nu a avut nimic de-a face cu acest liceu.

Șefa de promoție din acest an a fost Oprea Vivien care a reușit perfomanța de a obține an de an media generală 10. Oprea Vivien a fost elevă a clasei a XII-a A, cu predare în limba română. Directorul Zsido a anunțat că mai este o șefă de promoție, de la secția maghiară, cu media 9,52.

A urmat predarea cheii liceului către elevii claselor a XI-a. O alocuțiune deosebită a rostit Anda David, din clasa a XII-a A după care a urmat premierea absolvenților.

GALERIE FOTO

Buletin de Carei

 
Lasati un comentariu