Primarul evazionist Kovacs a invitat afară presa la finalul ședinței CL. ,,Avem probleme deosebit de importante de discutat,,

• publicat la: 23 mai 2022
Primarul evazionist Kovacs a invitat afară presa la finalul ședinței CL. ,,Avem probleme deosebit de importante de discutat,,

Aleșii locali încep de luni chefurile ca să le meargă bine toată săptămâna.

Primarul Kovacs a scos afară presa și alți participanți care nu sunt consilieri, la finalul ședinței de CL.

,,Avem probleme deosebit de importante de discutat,,  a fost motivarea sa. În fapt, a fost vorba de o invitație la chef de chef, ca între consilieri municipali. Și nu un chef ci două. O invitație a aparținut consilierului Ujlaki Gabor, președinte de ședință astăzi și una nou alesului consilier Binder de la PSD. Pentru a se onora ambele invitații, s-a decis ca azi să rămână valabilă doar cea a consilierului Ujlaki.

Acestea  sunt problemele considerate de primarul evazionist ca fiind deosebit de importante și  pentru care s-a scos afară din sală presa și alți ,,nepotriviți,,. De ce s-ar ascunde o invitație  la masă a unui consilier?

Nu e nimic anormal ca un consilier să își invite colegii la o masă așa că ascunderea acestei invitații de ochii muritorilor de rând nu e  un gest care face cinste nici primarului nici aleșilor locali ci dă doar de bănuit privind adevăratele intenții.

Nu mai este nicio restricție  în vigoare așa că probabil au altceva de ascuns aleșii locali care  nu mai reprezintă interesele comunității ci doar ale lor personale.

Ce rușine domnilor plătiți din banul public!

Astăzi a avut loc o ședință publică a Consiliului Local Carei dar Ordinea de zi publicată nu conține proiectele de hotărâri suplimentare iar pe site-ul oficial nu e publicat nici măcar unul din proiectele dezbătute.

Consilierii au aprobat în mare taină atât Carei Fest 2022, fără nicio comunicare despre desfășurare precum și vânzarea unui teren intravilan de 864 mp pentru care nu s-a oferit nicio adresă.

Nici la această ședință nu a participat viceprimarul pensionar Keizer.

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasati un comentariu