Aveți milă de viceprimarul Keizer dar mai ales de pietonii din Carei

• publicat la: 20 iunie 2022
Aveți milă de viceprimarul Keizer dar mai ales de pietonii din Carei

Municipiul Carei are o problemă cu lipsa semnelor de circulație ,,Trecere de Pietoni,, fie că ne referim la cele de pe strada Progresului sau de pe strada Vasile Lucaciu dar nu sunt singurele cazuri, din păcate.

Nu este un secret pentru nimeni că viceprimarul Keizer este președintele Comisiei de Circulație, că este pensionar de mai mulți ani și că are probleme de sănătate.

În aceste condiții se impune luare de urgență a unei decizii privind coordonarea activității acestei Comisii de circulație din cadrul Primăriei Carei pentru că avem mai multe străzi din municipiu de pe care lipsesc semnele de circulație ,,Trecere de Pietoni,,.  Siguranța pietonilor este grav afectată și e păcat să se acționeze doar în urma unui accident de circulație.

În plin centrul orașului, pe strada Vasile Lucaciu, în dreptul stației de taxi și a comercianților de flori, unde traficul pietonal și auto este la cote ridicate, lipsește cu desăvârșire semnul de circulație TRECERE DE PIETONI. Nici marcajul nu se mai vede bine….

Președintele Comisiei de Circulație din Carei este rugat să constate lipsa indicatoarelor Trecere de Pietoni pe câteva străzi intens circulate

Dacă în ce privește activitatea de la Comisia de Circulație sau de la alte activități ce țin de fișa postului, viceprimarul Keizer este absent, când vine vorba de sindrofii și întâlniri cu conducerea UDMR din județ…este prezent. Viceprimarul Keizer a fost membru al partidului Noua Democvrație de Nord-Vest, apoi a trecut la PNL pentru ca acum să aibă adeziune la UDMR din partea căruia a și candidat din 2008 încoace. Din 2008 deține calitatea de viceprimar al Municipiului Carei dar se rușinează să își facă public CV-ul.

 

Știm că vă plac funcțiile domnule Keizer dar lăsați persoanele competente să își desfășoare activitatea de asigurarea siguranței pietonilor din Carei!

Nu vrem accidente ci vrem prevenirea lor!

E chiar așa de greu de acceptat că vine vremea să lăsați locul celor care vor și sunt capabili să asigure o coordonare eficientă a Comisiei de Circulație?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu