Bani de la bugetul careian pentru raliul Rally Raid de la Carei, etapă în campionatul României și Ungariei

• publicat la: 8 iunie 2022
Bani de la bugetul careian pentru raliul Rally Raid de la Carei, etapă în campionatul României și Ungariei

Consilierii careieni au votat ieri alocarea a 70 de mii de lei din bugetul local pentru evenimentul automobilistic Baja Satu Mare ca etapă din ,,Campionatul Naţional de Rally Raid al României, etapă în Campionatul Naţional Maghiar de Rally Raid şi va conta în Central Europe Zone (CEZ),,.

Și Ministerul sportului, condus de udemeristul Eduard Novak, din România este partener  în cadrul evenimentului automobilistic ce contează ca etapă a Campionatului Naţional Maghiar de Rally Raid.

Cu alte cuvinte, pe toată suprafața Ungariei nu  s-a găsit un loc potrivit pentru o etapă de Rally Raid așa că au apelat la municipiul Carei din România Pitorească și la bugetul local.

Traseul etapei însumează 604 km de probe. S-au înscris 17 echipaje. Joi, 9 iunie 2022, de la ora 12,00 vor începe verificările tehnice si montarea balizelor de urmărire GPS, pe Calea Armatei Române, în spatele depozitului Sat-An.

Organizator este  ACS NSM MOTORSPORT din Dorolț. Taxa de înscriere a variat între 150 și 250 de euro.

Buletin de Carei

Primăria Carei patronează Campionatul Naţional Maghiar de Rally Raid

comentarii

de MIRON la 9 iunie 2022 - 07:24

o porcarie . ne-au inchis si traficul in centru , interzis la vanzari si aprovizionari magazine . de ce ? sa-i scoata in afara orasului . banii sau dus . faptul e consumat .

Lasati un comentariu