Modificarea organigramei modificate de la Spitalul Carei inițiată de viceprimarul Keizer

• publicat la: 29 iunie 2022
Modificarea organigramei modificate de la Spitalul Carei inițiată de viceprimarul Keizer

Viceprimarul pensionar Keizer a convocat azi o ședință de Consiliu Local pentru a modifica din nou organigrama de la Spitalul Municipal Carei, organigramă modificată în ședința din 23 mai 2022.

Acesta e proiectul prin care s-a modificat deja organigrama la data de 23 mai 2022.

Ședința din 29 iunie 2022 s-a desfășurat online, ascunsă de ochii careienilor,  pentru a nu se afla prea multe despre modificarea modificării organigramei de la spitalul careian și pentru a nu se vedea care sunt capacitățile de utilizare a unui calculator de către unii consilieri sau viceprimar. Probabil există niște persoane care trebuiesc angajate la spital și se pregătesc locurile.

Viceprimarul pensionar Keizer a rămas și el cu metehnele din perioada comunistă când nu se făceau publice ședințele de partid doar că acum este vorba de o ședință a consilierilor locali aleși și plătiți de careieni. Ahtiat după funcții, viceprimarul pensionar Keizer este și președintele Comisiei de Circulație dar în municipiul Carei există mai multe străzi unde lipsesc cu desăvârșire indicatoarele ,,Trecere de pietoni,,. Poate îi citește și lui cineva semnalările noastre.

Buletin de Carei

 

comentarii

de MIRON la 30 iunie 2022 - 07:30

pentru aceste posturi as vedea persoane cu studii tehnice . nu psiholog .

Lasati un comentariu