RUȘINE UAT Municipiul Carei! Nimic despre Ziua Eroilor, doar despre Rally Raid pe pagina oficială

• publicat la: 10 iunie 2022
RUȘINE UAT Municipiul Carei! Nimic despre Ziua Eroilor, doar despre Rally Raid pe pagina oficială

Primăria Carei nu se dezminte și dovedește că își păstrează aversiunea față de manifestările identitare românești. Astfel, pa pagina sa oficială nu a fost postat nimic despre evenimentul dedicat Zilei Eroilor de la Monumentul Ostașului Român, eveniment  la care primarul evazionist Kovacs a participat  și a depus o coroană de flori.

Despre raliul ce contează ca etapă în campionatul Ungariei au fost puse imagini în timp record. Ba chiar a fost sponsorizată cu 70 de mii de lei această competiție, din bugetul local careian.

Primarului Kovacs Eugen nu doar că i se permite să plătească eșalonat, din 2008,  datoria uriașă de la bugetul de stat dar i se permite să trateze UAT Municipiul Carei ca pe o afacere privată.

Pagina  oficială a UAT Municipiul Carei este pagina organizației guvernamentale Primăria Carei, administrată din bani publici nu din fonduri ale partidelor sau ale ONG-urilor!

Buletin de Carei

P.S.

Atenționăm angajații ce administrează pagina să nu se chinuie să strecoare  ,,retroactiv,, manifestarea pentru că am salvat tot ce este postare în pagină.

 

 

Lasati un comentariu