Careiul va găzdui o nouă ediție a Memorialului MIRCEA DOHAN la handbal

• publicat la: 21 iulie 2022
Careiul va găzdui o nouă ediție a Memorialului MIRCEA DOHAN la handbal

O nouă editie a Memorialului MIRCEA DOHAN la handbal, cea de-a X-a,  va debuta vineri, 26 august 2022, ora 10,00, în sala de sport a Liceului Tehnologic ”Iuliu Maniu”, str Iuliu Maniu, nr 21, loc. Carei, jud.Satu Mare.

Competiția sportivă este organizată în acest an de către Asociația Club Sportiv Mircea Dohan, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Team Cristian Gațu și este destinată juniorilor/junioarelor III (băieți/fete, născuți/te 2008-2009), întrunind un număr de 20 echipe din mai multe județe din țară şi străinătate.

Este cel mai de amploare eveniment sportiv internațional al municipiului Carei. Competiția este organizată cu sprijinul Federației Române de Handbal.
”A devenit deja o tradiție acest turneu și sperăm să ne ridicăm și în acest an la nivelul așteptărilor. În scurt timp vom definitiva și programul și vom ști și detaliile legate de competiție”, ne-a transmis Grațian Boroș, ginerele regretatului profesor  Mircea Dohan.

Felicitări familiei regretatului Mircea Dohan care se implică an de an în organizarea acestei competiții dedicate liceenilor!

Pentru acest eveniment sportiv  de marcă nu se alocă din partea Primăriei nici 80 de  mii de lei cum s-au alocat de  pe  o zi pe alta pentru o prezentare de modă organizată de Camera Meșteșugărească Satu Mare și nici 70 de  mii de lei cum s-au alocat tot de  pe  o zi pe alta pentru un raliu de mașini organizat tot de  un grup agreat de conducerea Primăriei Carei din care nu face parte niciun român.

Profesorul Dohan Mircea Ioan  s-a născut la 21 februarie 1949. A absolvit cursurile următoarelor instituții de învățământ: Liceul de Cultură Generală din Carei, Școala Tehnică Financiară din Baia Mare și Institutul de Educație Fizică din Oradea . A fost component al echipelor de handbal Victoria Carei , Minerul Baia Mare (divizia A) și Constructorul Oradea. Ca și antrenor s-a remarcat prin calificările repetate la faza națională cu echipa de oină din Lucăceni. S-a stins din viață la 09 iunie 2010.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu