Cultură de porumb la Horea, județul Satu Mare

• publicat la: 18 iulie 2022
Cultură de porumb la Horea, județul Satu Mare

Așa arată azi, 18 iulie 2022, o cultură de porumb din satul românesc Horea, județul Satu Mare. Aici nu vine nimeni să constate efectele secetei prelungite. Aici vin oficialii doar când e vorba de deschis punctul de trecere al frontierei. Țăranul român, fermierii de rând, nu prezintă interes pentru niciun oficial. Aceștia sunt băgați în seamă doar când vine vorba de plătit impozite. Doamne ferește să uite de ele sau să le plătească cu întârziere pentru că atunci statul își aduce aminte de existența lor.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a aflat în data de 16 iulie într-o vizită de lucru fulger în județul Satu Mare. Acesta s-a deplasat în zona Tășnad- Carei pentru a vedea în câmp situația culturilor agricole afectate de secetă și pentru a se întâlni cu primarii din localitățile din zonă, cu agricultorii și fermierii sătmăreni.

La poze s-a înghesuit și primarul evazionist Kovacs, președintele UDMR Carei, care nu s-a obosit să susțină cauza fermierilor de rând din zona Carei.

Primarul evazionist care s-a înghesuit la poze cu ministrul agriculturii dar nu l-a condus la culturile compromise ale fermierilor de rând

Buletin de Carei

Lasati un comentariu