La Carei nu se face public conținutul Proiectelor de Hotărâre ale Consiliului Local atunci când se anunță Ordinea de Zi a ședinței

• publicat la: 15 iulie 2022
La Carei nu se face public conținutul Proiectelor de Hotărâre ale Consiliului Local atunci când se anunță Ordinea de Zi a ședinței

Bătaie de joc în formă continuă la adresa careienilor contribuabili. Municipiul Carei este stat în stat. Brațul legii e prea scurt și nu ajunge  și aici când e vorba de tras la răspundere demnitari care fac parte din ONG-ul UDMR. Conducerii exclusiv UDMR a Primăriei Carei  i se permite orice de dragul menținerii unor alianțe politice.

Astăzi, 15 iulie 2022, a fost anunțată ședința Consiliului Local din data de 18 iulie 2022. A fost făcută publică doar Ordinea de Zi nu și conținutul Proiectelor de Hotărâre și rapoartele de specialitate. Guvernul PNL-PSD-UDMR permite conducerii Primăriei Carei să fie stat în stat.

Ordinea de Zi

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei a declarat război total transparenței și a instaurat un stat în stat cu acceptul tacit al Guvernului.

Oare ce au de ascuns de ochii careienilor de nu fac publice conținutul proiectelor și rapoartele de specialitate?

Cei doi demnitari instalați la conducere în 2008 au sistat până și programul de Audiențe publice. Nu se mai dă concurs pentru posturile de conducere ci se numesc direct cei agreați de conducerea Primăriei: Poliția Locală și acum Carei Trans Bus.

La Carei se ascund cheltuielile din bani publici

Buletin de Carei

Lasati un comentariu