Recensământul populației la Carei. Primăria nu face cunoscut numele recenzorilor

• publicat la: 4 iulie 2022
Recensământul populației la Carei. Primăria nu face cunoscut numele recenzorilor

Până la ora actuală, doar 35,19% dintre careienii care nu s-au autorecenzat în perioada 14 martie- 27 mai, au furnizat date recenzorilor care activează pe raza municipiului Carei, anunță Primăria Carei.

Spre deosebire de Primăria Tășnad, la Carei nu se fac publice  numele recenzorilor și străzile arondate.

Etapa de recenzare pe teren se desfășoară în perioada 31 mai – 17 iulie. În această etapă, colectarea datelor de recensământ realizează prin interviu față-în-față, numai cu ajutorul tabletelor, chestionarul de recensământ fiind identic cu cel din etapa de autorecenzare.

Careienii care nu au fost recenzați sunt rugați să sune la numărul de telefon 0722.121.027, persoană de contact Boglárka Buchmüller, pentru a fi puși în contact cu recenzorul care răspunde de zona în care locuiesc.

Astfel, la ușile careienilor se vor prezenta doar recenzori acreditați, care vor realiza interviurile în vederea completării chestionarului.

Careienii care refuză recenzarea riscă o amenda cuprinsă între 1.000 și 3.000 lei, atenționează Primăria Carei care ascunde numele recenzorilor și străzile alocate fiecăruia.
.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu