Statul român vinde prin ANIF apă în Ungaria. Culturi distruse de secetă în România

• publicat la: 7 iulie 2022
Statul român vinde prin ANIF apă în Ungaria. Culturi distruse de secetă în România

La puțin timp după ce ministru agriculturii, Adrian Chesnoiu, a semnat un ordin prin care s-a constituit o comisie ce trebuia să pună la punct reorganizarea Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF), a și apărut DNA la ușa lui.

Se știe că ANIF are în administrare sistemul național de irigații din România. Iar ANIF are un contract vechi de 40 de ani cu Ungaria prin care apa din Mureș se exportă. Prin Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare.

În plină secetă, când fermierii români văd cum li se distrug culturile din lipsă de apă, apa din Mureș udă constant culturile fermierilor maghiari așa că nu e de mirare că acele culturi se dezvoltă iar ale românilor se usucă.

Așa are grijă statul român de agricultorii săi, de recoltele ce trebuie să asigure hrana populației și să reducă la minim importurile.

Mai e ceva de spus? Poate ne va spune premierul Ciucă mai multe la festivitatea de tăiere a panglicii variantei de ocolire din Satu Mare. Sau o dă la întors la fel cum procedează și cu urmașii celor expulzați în 1940 și cărora le amână mereu termenul de plată a indemnizațiilor spre deosebire de beneficiarii legii 130 din 2020.

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasati un comentariu