Campanie de strângere de fonduri pentru Asociația Werdnig Hoffman

• publicat la: 2 august 2022
Campanie de strângere de fonduri pentru Asociația Werdnig Hoffman

În perioada AugustFest 2022, va avea loc o campanie de strângere de fonduri pentru Asociația Werdnig Hoffman, pentru renovarea spațiului “Căsuța Prieteniei”.

De ce e nevoie de o asemenea locație? O mare problemă a organizării evenimentelor a fost lipsa unei locații perfect adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități. Astfel că, asociația a achiziționat un teren cu casă în localitatea Pietroasa, situat într-un loc pitoresc în județul Bihor. Totuși e nevoie ca să renoveze acest spațiu pentru a fi 100% accesibil nevoilor persoanelor cu dizabilități.

La standul asociației, lângă scena festivalului, în perioada 1-7 august 2022, membri asociației vor scoate la licitație, produse hand made realizate de către aceștia și voluntarii asociației Werdnig Hoffman, dar si diferite picturi, obiecte hand-made, cărți, fotografii și echipamente sportive obținute din donații de la: Gyene Lajos, Kin Ladislau, Prem Camelia, Coșarcă Diana, Vereș Ioan si Eric Bikfalvi, cărora le mulțumesc și pe această cale.

Găsiți standul Asociației Werdnig Hoffman în parc, pe perioada August Fest, în fiecare seară, lângă scenă. Fiecare donație contează! Mulțumim!

Lasati un comentariu