Careienii sunt invitați la dezbaterea proiectului ,,Reamenajarea parcului din zona Monumentului Ostașului Român,,

• publicat la: 5 august 2022
Careienii sunt invitați la dezbaterea proiectului ,,Reamenajarea parcului din zona Monumentului Ostașului Român,,

Miercuri, 10 august 2022, de la ora 16,00, va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Carei, Dezbaterea Publică privind proiectul ,,Reamenajarea parcului din zona Monumentului Ostașului Român,,. Ultima reamenajare a avut loc în anul 2013.

Până la data de 10 august se pot consulta documentele privind acest proiect, la sediul Primăriei Carei, str.1 Decembrie 1918, nr.40, servicul Proiecte.

Proiectul prevede întoarcerea bustului regelui Ferdinand care va sta cu spatele la trecători.  Fiind vorba de mulți bani la mijloc, nu se putea să nu profite cineva de ei așa că se vor înmulți betoanele  în zonă, băncile de lemn vor fi înlocuite cu bucăți de piatră și vor apărea și un chioșc, o terasă, parcări. Se propune chiar realizare de amfiteatru pentru evenimente în spatele monumentului de for public, în fața blocurilor de locuințe.

Manager de proiect este primarul evazionist, președinte al UDMR Carei și ginerele său, angajat  la Primăria Carei. Valoarea proiectului depășește 5 milioane de euro.

 

Monumentul Ostașului Român putea fi pus în valoare prin degajarea perdelelor de tuia și amplasarea catargelor cu tricolor în cinstea eroilor români care au luptat pentru eliberarea ultimei brazde de pământ românesc de sub ocupația hortystă instalată în septembrie 1940 în Carei. Dar atunci nu mai încasa managerul de proiect sporuri obraznice și nici favoriții săi.

Careienii au nevoie de spații verzi, de parcul din jurul Monumentului Ostașului Român nu de betoane plantate doar pentru a asigura lucrări unei firme de casă și a beneficia de sporuri grase de proiect de către grupul din jurul primarului evazionist.

Proiectanții aleși sunt din Baia Mare, locul de unde este și părintele Monumentului Ostașului Român, sculptorul Gheza Vida.

 

Miercuri, 10 august 2022, de la ora 16,00, va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Carei, Dezbaterea Publică privind proiectul ,,Reamenajarea parcului din zona Monumentului Ostașului Român,,.

Parc Carei _ memoriu mediu ETAPA 2

Buletin de Carei

P.S.

Astfel de aranjamente florale existau în Carei. De și acum se alocă sume uriașe pentru realizare  și administrare spații verzi, nimeni nu e capabil să ajungă la acest nivel.

Lasati un comentariu