Desant de miniștri UDMR la Satu Mare. Chipurile vizită de lucru

• publicat la: 30 august 2022
Desant de miniștri UDMR la Satu Mare. Chipurile vizită de lucru

În luna decembrie 2021, vicepremierul Hunor, președintele UDMR, venea la Satu Mare  în vizită la Spitalul Județean. Culmea coincidenței, taman în acea zi aveau loc la UDMR Satu Mare alegeri la organizația județeană.

Vicepremierul Kelemen Hunor între vizita de lucru la Spitalul Satu Mare și alegerile de la UDMR. Deplasare pe banii contribuabililor

Acum, la data de 30 august 2022, au venit la Satu Mare nu unul ci trei miniștri UDMR. Vicepremierul Kelemen Hunor, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor publice și Administrației, Cseke Attila, și ministrul Mediului, Tánczos Barna în vizită de lucru pe șantierul unuia dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din România: Podul peste râul Someș, zona Ștrandului din municipiul Satu Mare. Un medic veterinar, un absolvent de Drept la Oradea și un  economist vin la Satu Mare să își dea cu părerea despre cum decurg lucrările la podul peste Someș.

Tot ca o coincidență este faptul că la UDMR Satu Mare are loc o întâlnire înaintea începerii sesiunii parlamentare.

Cei de la ONG-ul UDMR primesc anual peste 20 de milioane de lei iar miniștrii din guvernul Ciucă sunt mai mult decât generos remunerați dar ei folosesc metoda vizitelor de lucru în teritoriu pentru a beneficia de decontarea cheltuielilor de deplasare, de cazare și alte protocoale.

Chiar nu e cazul să ne insultați inteligența și să veniți cu povești de genul celor de solicitare de ajutor unui ministru pentru alungarea ciorilor dintr-un parc sătmărean sau de necesitatea vizitării unui pod în lucru de nespecialiști în domeniu.

Și noi care credeam că vor participa și la comemorarea martirilor Dictatului de la Viena….

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu