Despre corupția din instituțiile județului Satu Mare. Sondaj de opinie

• publicat la: 25 august 2022
Despre corupția din instituțiile județului Satu Mare. Sondaj de opinie
.

UAT Județul Satu Mare realizează un nou sondaj (după cel aplicat în februarie 2022) privind percepția cetățenilor din Județul SATU MARE privind aspecte legate de corupție, acțiune derulată cu sprijinul ALMARO Training SRL în cadrul proiectului “Creșterea transparenței, eticii și integrității în administrația publică din județul Satu Mare”, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Chestionarul este anonim și poate fi completat la adresa:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SM_cet2 până la data de 31 august 2022

Opiniile dvs. sunt importante pentru noi, de aceea vă rugăm să răspundeți cât mai complet la toate rubricile chestionarului pentru a putea înregistra date relevante pentru această cercetare. Folosiți rubrica de comentarii pentru a explica mai bine mulțumirea sau nemulțumirea dvs. cu privire la serviciul public respectiv, problema concretă cu care vă confruntați și pentru a propune rezolvările pe care dumneavoastră le considerați adecvate la problemele semnalate.

Răspunsul dumneavoastră rămâne anonim şi va fi utilizat strict pentru documentare şi cercetare şi nu va fi folosit în alte scopuri. Toate înformațiile primite vor fi prelucrate fără referiri la identitatea respondenților.

Completarea acestui chestionar durează aproximativ 10 minute.

Pentru clarificări, persoana de contact este Adrian Bădilă – expert integritate, e-mail: adrian.badila@almaro-training.ro.

Lasati un comentariu