Falsuri și omisiuni pe bandă rulantă la Primăria Carei

• publicat la: 5 august 2022
Falsuri și omisiuni pe bandă rulantă la Primăria Carei

Nu este pentru prima dată când administrația Kovacs-Keizer speculează lipsa de atenție a cititorilor și modifică acte în funcție de interesul lor sau omite cu bună știință publicarea lor.

După ce am semnalat ieri faptul că proiectele de hotărâre nu au fost publicate înainte de ședința CL din 4  august 2022, ședință publică, azi, 5 august 2022 au fost postate dar cu date modificate și cu omisiuni.

Nu e de mirare că nu a apărut nici până acum înregistrarea ședinței publice. Probabil se lucrează la cosmetizare.

Toate proiectele de hotărâre înșiruite pe www.municipiulcarei.ro apar ca fiind din data de 1 august 2022 când de fapt ele au datele citite de președinta de ședință Venig.

https://www.municipiulcarei.ro/proiect-hotarare/

Niciunul din proiectele de hotărâre postate pe site-ul oficial al Primăriei Carei nu are anexate rapoartele de specialitate sau referatele de aprobare, devize sau memorii tehnice acolo unde este cazul.

Cheltuielile din banii publici sunt ascunse cu grijă și cu nerușinare de administrația Kovacs-Keizer! La fel ca CV-urile lor.

La Primăria Carei nu se mai fac Achiziții Publice din anul 2019

Primar evazionist, cu reținere lunară pe venit, fără CV publicat și fără Raport de Activitate va beneficia de mărire de salariu

Ascunderea studiilor și a locurilor de muncă anterior acaparării scaunelor din primărie precum spun totul despre caracterul și metodele lor de lucru.

Mizeria politică de la nivel guvernamental se propagă și în teritoriu și acoperă astfel de personaje mediocre și penibile dar bine ,,alimentate,, din bani publici.

Semnalăm Instituției Prefectului faptul că la UAT Municipiul Carei domnește haosul, falsul și dezinformarea pe site-ul oficial.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu