În atenția pensionarilor! NU Casa de Pensii distribuie VOUCHERELE SOCIALE în valoare de 250 de lei

• publicat la: 9 august 2022
În atenția pensionarilor! NU Casa de Pensii distribuie VOUCHERELE SOCIALE în valoare de 250 de lei

Urmare a numeroaselor solicitări ale celor în drept, respectiv ale persoanelor care nu au primit voucherul social de 250 de lei, deși erau în drept, Casa Judeteană de Pensii informează pensionarii că nu instituția noastră emite  aceste vouchere ci ele sunt emise de către Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Mai mult, aceste vouchere nu sunt distribuite prin Casa Județeană de Pensii, distribuția acestora fiind realizată de către Poșta Română.

Cardul este livrat către dumneavoastră de către angajații Poștei Române, fără să fie nevoie să demarați dumneavoastră vreo procedură în acest sens. ,,În cazul în care îndepliniți criteriile pentru a fi printre beneficiarii eligibili, dar până la finalul perioadei în care se alocă tranșa I nu veți intra în posesia cardului, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat oficiu poștal, de unde veți primi îndrumări.”  se precizează pe site-ul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.

Având în vedere că voucherele se acordă în patru tranșe, există posibilitatea ca persoanele  omise, aflate în drept, să le primească în următoarele tranșe și, ca urmare, să nu se panicheze”, a declarat Directorul Executiv al instituției, domnul Cristian Soponoș.

,,Totuși, având în vedere că este  vorba și despre pensionari între categoriile beneficiare, în cazul în care aceștia nu vor primi aceste vouchere în următoarele 30 de zile, deși sunt în drept, să se adreseze instituției noastre pentru a vedea ce demersuri putem face pentru a soluționa aceste situații”

Lasati un comentariu