Ministerul Agriculturii din Ungaria și Primăria Carei au renunțat la prezentarea istoriei Careiului și împrejurimilor

• publicat la: 7 august 2022
Ministerul Agriculturii din Ungaria și Primăria Carei au renunțat la prezentarea istoriei Careiului și împrejurimilor

Prezentarea anunțată pentru astăzi, 7 august 2022 de la ora 16,00, privind pagini de istorie locală…NU A MAI AVUT LOC. Organizatorul evenimentului de 2 zile din Parcul Dendrologic Carei este ministerul Agriculturii din Ungaria, Primăria Municipiului Carei și două asociații cu nume de regiuni inexistente la ora actuală.

Menționăm că evenimentul la care Primăria Municipiului Carei este organizator alături de ministerul agriculturii din Ungaria  nu face parte din Carei Fest 2022 și nici nu a fost făcut cunoscut de către Primăria Municipiului Carei.

https://maszol.ro/belfold/Partiumi-Kincses-Pince-Nagykarolyban

Limba oficială a României călcată în picioare la Carei tocmai de către Primărie. Eveniment comun cu ministerul Agriculturii din Ungaria

Consilierul UDMR Hago Nandor a avut pregătită toată logistica, spațiul a fost amenjat…am așteptat mai mult de o oră după ora anunțată dar….prezentarea nu a mai avut loc așa că a demontat aparatura și a depus-o la castel.

Administrația Kovacs-Keizer a angrenat Primăria Municipiului Carei într-un eveniment  internațional, împreună cu ministerul Agriculturii din Ungaria, ce se desfășoară pe domeniu public românesc dar nu respectă caracterul oficial al limbii române și folosește denumiri din perioada  de ocupație. 

Buletin de Carei

Buletin de Carei – mereu în slujba comunității!

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasati un comentariu