,,Nu știu cum să facem,, spune Radu Monica referitor la oamenii care dorm pe stradă în Carei

• publicat la: 31 august 2022
,,Nu știu cum să facem,, spune Radu Monica referitor la oamenii care dorm pe stradă în Carei

După evacuarea locatarilor din imobilele de pe strada Doina și parțial de pe str.Iuliu Maniu, mai multe persoane dorm în plină stradă. În locuințele sociale de pe strada Tireamului au loc angajați de la Casa de Cultură sau de la Poliția Municipală sau copii ai celor din grupul de interese ce conduce Primăria Carei nu și persoanele cu reale nevoi sociale.

De evacuarea ultimilor locatari de pe strada Doina s-au ocupat angajații Primăriei Carei, Lemak și Maidan Nicolae.

Oamenii fără adăpost care au luat legătura cu redacția Buletin de Carei sunt acum hărțuiți de cei amintiți mai sus deși unii dintre ei au contracte de muncă la societăți din oraș dar din 1600 de lei venit lunar nu au posibilitate de a plăti chiriile ridicate din oraș. Maidan Nicolae lucrează la direcția de salubrizare ca șef de secție așa că nu ar trebui să fie implicat în alocarea locuințelor sociale mai ales că și el este beneficiarul uneia din cartierul Eliberării.

Am semnalat situația oamenilor străzii din muncipiul Carei directorului Centrului Social din cadrul Primăriei Carei, Monica Radu care a menționat că ,,nu știu cum să procedăm,,.

Solicităm Primăriei Carei să ia cunoștință despre fenomenul oamenilor străzii, a persoanelor care dorm pe  unde apucă. În campania electorală dinaintea alegerilor locale se făceau cărți de identitate pe bandă rulantă, chiar și în ziua alegerilor iar acum, suntem în situația de a vedea pe drumuri multe din acele persoane.

Pandemie și nu prea în ziua alegerilor. Jandarmeria și Poliția au ignorat la Carei mulțimea de la Serviciul de Evidența Populației

Buletin de Carei

comentarii

de Weizenegger la 31 august 2022 - 12:04

STANDARD AUSTRIAC!!!

de Kenterov la 1 septembrie 2022 - 12:40

Intr adevar 2022,oraș pe austriac,oraș pe nivel EXTRAMODERNA etc.

Lasati un comentariu