Parteneri noi pentru președintele Consiliului Județean Satu Mare. PSD ia locurile PNL

• publicat la: 16 august 2022
Parteneri noi pentru președintele Consiliului Județean Satu Mare. PSD ia  locurile PNL

Întrunit într-o ședință extraordinară convocată de îndată, Consiliul Județean Satu Mare a hotărât astăzi eliberarea din funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean Satu Mare a domnilor Ioan Rus și Cristian Valer Beșeni, reprezentanți ai Partidului Național Liberal. Au votat pentru eliberarea din funcție a celor doi vicepreședinți 23 de consilieri județeni din totalul de 33 de consilieri în funcție.

Ca urmare a rămânerii vacante a celor două posturi de vicepreședinți, tot astăzi a fost convocată o nouă ședință extraordinară de îndată, pentru alegerea noilor vicepreședinți ai Consiliului Județean Satu Mare. Noii vicepreședinți, propuși de Partidul Social Democrat și votați de un număr de 23 de consilieri județeni, sunt doamna Lenuța Cornea și domnul Oliviu Buzgău din partea Partidului Social Democrat.

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare: Consiliul Județean Satu Mare este motorul dezvoltării județului Satu Mare, lucru demonstrat în ultimii ani. Dezvoltarea județului se poate face doar atunci când toți partenerii susțin acest demers. Din păcate, în ultima vreme, o parte din conducerea PNL Satu Mare a susținut o politică a dezbinării și distrugerii, a blocării proiectelor de dezvoltare. Munca primarilor din județ, proiectele acestora, sunt puse în pericol și subordonate interesului și obiectivelor personale ale unei singure persoane. În urma acestui demers ieftin și politicianist, au de pierdut doar cetățenii județului Satu Mare.

Ca să poţi genera o dezvoltare în care Consiliul Judeţean şi primăriile din județ să colaboreze pentru dezvoltarea comunității este nevoie de o echipă la județ, de o majoritate în consiliu și de un parteneriat cu primăriile, pentru ca proiectele să fie duse la bun sfârșit și să fie atrase noi finanțări și investiții”.

 

Consiliul județean Satu Mare aduce mulțumiri domnului Ioan Rus pentru întreaga activitate desfășurată timp de 6 ani în cadrul Consiliului Județean Satu Mare, perioadă în care a avut o contribuție importantă în derularea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii rutiere din județul Satu Mare.

Lasati un comentariu