Protest la Carei pe motiv de miros pestilențial. Primarul joacă alba-neagra

• publicat la: 12 august 2022
Protest la Carei pe  motiv de miros pestilențial. Primarul joacă alba-neagra

Culmea prostiei sau a manipulării la Carei: să semnezi ca primar o petiție împotriva mirosului pestilențial din orașul tău către ministrul coleg UDMR. Careienii suportă de 3 ani mirosuri pestilențiale iar primarul se joacă cu banii careienilor și ne face să credem că protestează. Dacă se dorea, mirosul pestilențial era deja  o amintire.

Mirosul pestilențial persistă în anumite zone din municipiul Carei deși primarul evazionist a aruncat deja peste 60 de  mii de lei pentru avocați, de fapt, la doi avocați.

Astăzi, liberalii careieni au organizat un protest în fața Monumentului Ostașului Român, profitând de faptul că încă nu s-a pus în practică proiectul de 5 milioane de euro pentru plantarea peroanelor.

Mobilizare masivă de forțe de ordine. Printre cei care s-au prezentat de la ora anunțată a fost și primarul evazionist Kovacs, însoțit de gornist…că, deh, cine se aseamănă se adună. Nu mare a fost mirarea participanților când au văzut că și primarului îi pute. Așa că a semnat Petiția pentru ministrul mediului, nimeni altul decât colegul său de la UDMR, Tanczos Barna.

Cât de tolomac sau prostălău poți să fii ca să-ți închipui că cineva te crede că ești de bună credință când te afișezi la semnături de ochii lumii, făcând baie de mulțime când tu puteai să rezolvi  cu un telefon la ministrul mediului!

GALERIE FOTO

Nu am uitat că și primăria a inițiat în 2020 campanie de semnături sub atenta supraveghere a gornistului mincinos. Primarul evazionist și grupul său de interese tac ca patrupedul în păpușoi când vine vorba de a comunica unde au ajuns tabelele respective, 2020 fiind și an electoral.

Unde au ajuns tabelele cu semnăturile careienilor pentru stoparea mirosului? A dispărut mirosul?

Mirosul, Primăria Carei și banii pentru avocați

Primarul vrea doar să ne scoată ochii că ar fi  interesat de rezolvarea problemei pentru a se mai aproba niște sume ori pentru deplasări ori pentru avocații favoriți.

La final de protest s-au adunat în jur de 82 de semnături.

Buletin de Carei

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu