Accident de muncă, cercetat de polițiștii sătmăreni. La Carei se mușamalizează accidentul mortal de muncă

• publicat la: 21 septembrie 2022
Accident de muncă, cercetat de polițiștii sătmăreni. La Carei se mușamalizează accidentul mortal de muncă

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orelor 09:20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au fost sesizați de către o femeie, având calitatea de asistent social, cu privire la faptul că la sediul UPU Satu Mare s-a prezentat un bărbat, de 53 de ani, din oraș Negrești Oaș, care sesiza faptul că ar fi fost victima unui accident de muncă.

Din verificările efectuate de către polițiști a reieșit faptul că bărbatul, angajat al unei societăți de construcții, în timp ce desfășura activități de renovare, ar fi căzut de pe o scară, suferind leziuni la nivelul capului.

În cauză, cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

La data de 6 noiembrie 2020 a avut loc la Carei, pe artera din fața Monumentului Ostașului Român, un accident de muncă MORTAL.

Despre acest deces al unui angajat al societății care efectua lucrările de reabilitare a carosabilului nu se spune nimic adică cazul este mușamalizat de TOATE instituțiile abilitate.

În municipiul Carei, cu conducere exclusiv UDMR, nu au curaj nici instituțiile statului să intervină fapt ce denotă că statul român nu are autoritate la Carei.

Doar românii care semnalează abuzurile, discriminarea și deznaționalizarea sunt hărțuiți cu dosare penale sau sunt raportati si restricționați pe rețelele sociale.

Altar de Flori şi Lumânări la Carei la locul accidentului de muncă mortal

Buletin de Carei

comentarii

de Eu la 21 septembrie 2022 - 17:45

Dacă poate musamaliza cineva, acela este ITM Satu Mare. Odată raportat evenimentul, fiind cu deces, este, competența lor efectuarea cercetărilor. Vezi legea 319/2006, art. 29. referitor la obligația de cercetare a accidentelor, lit b.

Lasati un comentariu