Activități culturale pentru cei găzduiți la Centrul Alexandru Carei

• publicat la: 29 septembrie 2022
Activități culturale pentru cei găzduiți la Centrul Alexandru Carei

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Centrul Cultural și Biblioteca municipală Carei le vor oferi vineri, 30 septembrie de la ora 11.00, celor găzduiți de Centrul de Îngrijire Alexandru din Carei, un mic program artistic la care vor participa tineri de la cercurile de muzică ușoară, muzică populară și dans modern de la instituția municipală de cultură.

În fiecare an, la 1 octombrie, este marcată Ziua internațională a persoanelor vârstnice. Sărbătoarea vârstnicilor a fost inițiată în 1982 prin elaborarea unui Plan internațional de acțiune privind ajutorarea persoanelor în vârstă, adoptat de către Adunarea Mondială privind Îmbătrânirea și aprobat de către Adunarea Generală a ONU.

De Ziua Mondială a persoanelor vârstnice, trebuie să ne amintim de toți semenii noștri mai în vârstă, să conștientizăm poate mai mult ca altădată rolul important pe care l-au avut în dezvoltarea noastră personală, a familiei, a societății, a comunității în care trăim. Respectul față de ei, trebuie să existe zilnic.

.

Lasati un comentariu