Grădinițele din Carei sunt pline de copii bolnavi. Cauză neidentificată

• publicat la: 10 septembrie 2022
Grădinițele din Carei sunt pline de copii bolnavi. Cauză neidentificată

În cursul zilei de sâmbătă, 09 septembrie 2022, la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Carei, au fost semnalate 16 cazuri de vărsături și diaree la preșcolari și 4 cazuri de covid la creșă.

La Grădinița cu Program Prelungit Nr.3 Carei, o educatoare are covid. Conducerea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 3 Carei a făcut o sesizare în acest sens la Direcția Sanitar-Veterinară Carei și la Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare. Activitatea din această grădiniță se desfășoară în săli de clasă de la parterul Liceului Tehnologic Iuliu Maniu din Carei.

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare monitorizează cu atenție cazurile mai sus prezentate. Vom reveni cu informații după finalizarea anchetei și după ce vor fi furnizate și rezultatele probelor de laborator pentru preșcolarii care se confruntă cu vărsături și diaree.

În data de 07 septembrie 2022, la Grădinița cu Program Prelungit  Nr 1 Carei, de pe str. Agrară, s-au înregistrat mai multe cazuri de vărsături și diaree.

7 copii sunt internați la spital din cei 25 care au avut simptomele menționate. Mâncarea se prepară la Grădinița cu Program Prelungit  Nr 1 Carei, str. Progresului, de unde se distribuie la două grădinițe (la Grădinița cu Program Prelungit  Nr. 5 Carei, respectiv  la Grădinița cu Program Prelungit  Nr 1 Carei).

După sesizarea doamnelor educatoare de la la Grădinița cu Program Prelungit  Nr 1 Carei, de pe str. Agrara, în data de 7 septembrie 2022 a fost demarată o anchetă internă pentru a afla motivul care a cauzat îmbolnăvirea celor 25 de copii.

comentarii

de Comarov la 11 septembrie 2022 - 20:13

Neidentificata vor ramane,CA sí accidentul mortal In noiembrie 2019 de pe Bdul 25 octombrie sau deflagratia de gaz din acest an .Maturam Sub covor,mirosim prin aer Austric,orasel modernizat,asta importált.

de Weizenegger la 15 septembrie 2022 - 12:58

Standard Austriac !!

Lasati un comentariu