Jocuri de noroc la adresa primariacarei.ro. Domeniul e deținut de o companie din Anglia

• publicat la: 29 septembrie 2022
Jocuri de noroc la adresa primariacarei.ro. Domeniul e deținut de o companie din Anglia

Surprizele se țin lanț la Primăria Carei cu conducere exclusiv UDMR. Oamenii se mai și distrează după ce fac deturnări de fonduri sau duble finanțări pentru același sector de drum dacă tot au protecția  unui procuror acoperit și a unui agent de poliție ce fabrică dosare penale  pentru cei care au curajul de a spune lucrurilor  pe nume.

Accesați primariacarei.ro și vedeți ce pagină se deschide.

Intrați pe pagina Spital Municipal Carei și accesați oricare dintre secțiunile din stânga. La fiecare dintre acestea, acolo unde apare Primăria Carei se deschide  o pagină de jocuri de noroc. Cineva câștigă bani frumoși din acele accesări!

Din moment ce nimeni din Primăria Carei nu a intervenit pentru a remedia situația ce datează din 15 ianuarie înseamnă că există anume interese.

În tot acest timp salariile ,,specialiștilor,, în informatică angajați la Primăria Carei curg lună de lună  în format integral.

Nu se mai ajung cu banii din deturnări de fonduri sau duble finanțări așa că au găsit o nouă portiță și se folosesc până și de domeniul primariacarei.ro!

Despre această situație  nu veți citi pe blogul personal al analfabetului funcțional Szasz Lorand, angajat la Primăria Carei pentru a abate atenția opiniei publice de la ingineriile financiare ale administrației Kovacs-Keizer prin compuneri de cea mai joasă speță.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu