Ședința Consiliului Local Carei neanunțată de Primăria Carei pe site-ul oficial. Nici proiectele de hotărâre nu sunt făcute publice

• publicat la: 12 septembrie 2022
Ședința Consiliului Local Carei neanunțată de Primăria Carei pe site-ul oficial. Nici proiectele de hotărâre nu sunt făcute publice

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei împreună cu Consiliul Județean Satu Mare  accesează proiecte pentru transparența  în administrație dar tot ei girează lipsa transparenței când vine vorba de administrația careiană. Adică vor doar banii alocați proiectelor nu și concretizarea lor.

Luni, 12 septembrie 2022, a fost anunțată pe pagina de socializare a Primăriei Carei o ședință publică de CL dar nu există nicio informare pe  site-ul oficial așa cum nu există nici prezentarea proiectelor de hotărâre.

Instituția Prefectului Satu Mare a trimis o notificare pentru  a atrage atenția asupra lipsei transparenței administrației Kovacs-Keizer dar totul a rămas  la nivel de …adresă informativă.

Cu alte cuvinte, informarea cetățeanului nu este deasupra alianțelor politice din județ. Președintele UDMR Carei, primarul evazionist, este protejat chiar de instituțiile statului în atitudinea sa sfidătoare la adresa cetățeanului careian.

Ordinea de zi a ședinței de azi, 12 septembrie 2022.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu