A fost prins șoferul care a accidentat-o mortal pe tânăra Diana din Carei

• publicat la: 2 octombrie 2022
A fost prins șoferul care a accidentat-o mortal pe tânăra Diana din Carei

Punct de cotitură în ancheta privind moartea tinerei Diana Zaharie, româncă în vârstă de 23 de ani din Carei, care în dimineața de luni, 12 septembrie 2022, a fost găsită moartă pe marginea unei șosele din Cassino, provincia Frosinone (Lazio). Șoferul care o lovise mortal și fugise de la locul accidentului a fost găsit de autorități și plasat în arest la domiciliu, notează rotalianul.com.
Bărbatul, cu inițialele L.S., în vârstă de 40 de ani, este domiciliat în cătunul Valleluce, din Sant’Elia Fiumerapido. El și-a recunoscut fapta și din seara de vineri, 30 septembrie, este în arest la domiciliu, informează Frosinone Today.

Carabinierii din Cassino și de la stația Sant’Elia au reușit să-l identifice după aproape douăzeci de zile de investigații, datorită unor probe de la locul accidentului și imaginilor camerelor de supraveghere video amplasate în zonă.

Șoferul vinovat de moartea Dianei a relatat că nu a putut evita impactul cu tânăra și că a fugit fiind cuprins de panică. Nu a explicat, însă, de ce nu s-a predat în următoarele ore, când panica l-a părăsit.

Magistratul Emanuele De Franco a dispus arestul la domiciliu în așteptarea judecății.

Lasati un comentariu