Accident la Petrești

• publicat la: 26 octombrie 2022
Accident la Petrești

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 17:13, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Carei au fost sesizați despre faptul că pe DN19,  în localitatea Petrești, ar fi avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul oboselii, o femeie de 65 de ani, aflată la volanul unui autoturism ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod.

In urma impactului a rezultat rănirea  ușoară a femeii, care a fost trasportată la Spitalul Municipal Satu Mare pentru efectuarea de investigații medicale.

Fiind testată cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost zero. Totodată, acesteia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Siguranța cetățenilor,  prioritatea polițiștilor sătmăreni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat data de  24 octombrie a.c.,, activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, fiind prezenți pe întreaga rază a județului, ocazie cu care au aplicat peste 235 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 235 de  sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 55 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 6 conducători auto, toți fiind depistați de aparatura radar nerespectând regimul legal de viteză.

Lasati un comentariu