Andrei Păunescu dă glas cântecelor patriotice la Carei și tulbură liniștea conducerii Primăriei

• publicat la: 19 octombrie 2022
Andrei Păunescu dă glas cântecelor patriotice la Carei și tulbură liniștea conducerii Primăriei

Pe 23 octombrie 2022, de la ora 17,00, la Carei va fi …despre eroii români care și-au apărat țara și despre urmașii lor care le cinstesc memoria! Suntem acasă la noi și avem tot dreptul să ne iubim neamul și țara! Un spectacol patriotic susținut de români patrioți pentru că banii din bugetul local sunt doar pentru ansambluri și spectacole identitare neromânești.

Limba română deranjează conducerea orașului românesc din care nu face parte niciun român. La expoziția de fotografii cu costume populare  Geofolk nu a existat nicio explicație în limba română, la lansarea de carte despre Parcul Dendrologic careian nu s-a făcut nicio prezentare în limba română nici măcar de către primar, pe poarta de intrare la cimitirul unde sunt înhumați eroii căzuți în luptele de eliberare din 25 octombrie 1944 nu există anunțuri în limba română ci doar în limba maghiară.

Așa că nu ne mai deranjați atunci când ne comemorăm eroii, atunci când ne manifestăm dragostea de neam și țară.

Duminică, 23 octombrie 2022, de la ora 17,00, pe platoul din fața  Monumentului Ostașului Român ne vom aduna în jurul invitaților Andrei Păunescu și Vanghele Gogu pentru a da glas nepieritoarelor cântece patriotice românești.

,,Asta-i țara noastră,

Noi nu stăm în gazdă,

Horea nostru-i risipit pe roți!,,

,,La CAREI pe 23! Românii din Carei ne-au spus că le e dor de cântece pentru ROMÂNIA, că puținii artiști români care mai vin pe-acolo cântă doar de floricele și mândruțe. Bune și-alea, dar ARDEALUL mai întâi! Venim duminică 23 octombrie 2022 la ora 17 în minunatul oraș românesc din Nord, să cântăm pentru ȚARĂ, IUBIRE, EROI, și PĂRINȚI. Unde? La Monumentul Ostașului Român, bineînțeles,, scrie pe pagina sa Andrei Păunescu.

Precizăm că ultimii rapsozi populari invitați care au dat glas cântecelor patriotice au fost Nicolae Furdui Iancu la August Fest 2016 și Mariana Anghel la sala teatrului în 2019.

https://www.buletindecarei.ro/2019/12/mariana-anghel-si-adriana-anghel-au-ridicat-sala-in-picioare-la-teatrul-municipal-carei.html

Urmașii românilor expulzați de către regimul hortyst în 1940 vor aduce și în 2022 cinstire și omagiu Armatei Române eliberatoare care a făcut posibilă reîntoarcerea la casele lor.

Mulțumim Andrei Păunescu și Vanghele Gogu pentru prezență și susținere!

Daniela Ciută,

președintele Asociației românilor refugiați și expulzați în 1940, filiala Carei

.

Andrei Păunescu atacat de consilierul primarului evazionist din Carei. Spectacolul patriotic anunțat a băgat spaima în conducerea orașului

.

 

Lasati un comentariu