Băuturi produse în Ungaria prezentate la Carei de Agenția de Dezvoltare a Exporturilor HEPA

• publicat la: 5 octombrie 2022
Băuturi produse în Ungaria prezentate la Carei de Agenția de Dezvoltare a Exporturilor HEPA

Un producător de pălincă din Ungaria vrea să își prezinte produsele la Carei. Nu cu mult timp în urmă a avut loc și o prezentare de vinuri organizată de ministerul agriculturii din Ungaria  în colaborare cu Primăria Carei fapt ce denotă că la Carei există piață atractivă de desfacere pentru produse alcoolice.

Vineri, 14 octombrie 2022, de la ora 18:00, apreciatele distilerii de pălincă Panyolai Szilvórium vor organiza o prezentare a companiei și a produselor, la Carei.

Evenimentul va fi găzduit de Castelul Károlyi din Carei, unde își vor prezenta istoria legendară a pălincii. Oaspeții pot urmări metamorfoza fructelor de la copac la sticlă, vor putea obține o perspectivă asupra secretelor producției și vor putea gusta aromele sale unice.

Evenimentul este organizat de Panyolai Szilvórium Zrl., Agenția de Dezvoltare a Exporturilor HEPA-Ungaria, Fotoclubul „Vasile Vénig László” Carei, Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural ” Grof Károlyi „.

Fotoclubul „Vasile Vénig László” Carei îl are ca președinte pe consilierul municipal și directorul secției Carei a Muzeului Județean, Hago Nandor, cel care postează imagini cu steagul Ungariei pe care apare scris numele orașului din România, Carei, în varianta maghiarizată.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu