Comunicatul Colegiului Doamna Stanca privind condițiile din sălile de clasă

• publicat la: 15 octombrie 2022
Comunicatul Colegiului Doamna Stanca privind condițiile din sălile de clasă

Urmare a materialulul publicat despre situația de la Colegiul Național Doamna Stanca din Satu Mare privind temperaturile din sălile de clasă, am primit pe adresa redacției un comunicat oficial pe care îl redăm mai jos. Comunicatul nu face referire la materialul apărut în Buletin de Carei, exemplele oferite fiind relevante în acest sens. Materialul semnat de Buletin de Carei nu conține expresii tendențioase și nici imagini din incinta liceului.

Elevi ținuți în frig la Colegiul Național Doamna Stanca din Satu Mare

Dacă conducerea unității de învățământ vrea să ne convingă de bune  intenții, solicităm să ne comunice care este data de la care s-a pornit sistemul de încălzire  și care sunt temperaturile din clasele unde se țin ore.

COMUNICAT

Consiliul de Administrație și membrii Consiliului profesoral din Colegiul Național „Doamna Stanca” își exprimă indignarea față de maniera în care a fost distorsionat un mesaj referitor la condițiile în care se desfășoară cursurile în instituția noastră.

Considerăm că s-a adus un prejudiciu de imagine, atât prin titlul articolului care menționează o „revoltă a profesorilor și a elevilor”, cât și prin fotografiile ce ilustrează posibilele condiții de lucru. Subliniem faptul că respectivele poze nu au fost făcute în Colegiul Național „Doamna Stanca”.

Este inacceptabil faptul că, înainte de publicarea articolului, nu s-a luat legătura cu reprezentanți ai instituției școlare: conducerea liceului, reprezentanți ai Consiliului profesoral, reprezentanți ai Consiliului elevilor.

Solicităm o dezmințire publică din partea instituției dumneavoastră de presă, a articolului care a propagat informații tendențioase pe această temă, reușind denigrarea școlii noastre.

Colegiul Național „Doamna Stanca” reprezintă o instituție prestigioasă de învățământ din municipiul Satu Mare, în care educația este centrată pe elev, punându-se pe primul plan siguranța, confortul și condițiile mediului de lucru pentru elevi și profesori.

Ne dorim să continuăm colaborarea cu reprezentanții mass-media, respectându-ne reciproc, prezentând documentat și onest orice informație care este de interes pentru opinia publică. Avem toată deschiderea pentru dialog cu orice reprezentant al mass-media care dorește să ne viziteze și să scrie apoi despre ceea ce a văzut, a simțit, a trăit în colegiul nostru.

Consiliul de administrație al

COLEGIULUI NAȚIONAL „DOAMNA STANCA” SATU MARE

Lasati un comentariu