Mizeriile administrației Kovacs-Keizer. Ședință publică extraordinară de Consiliu Local anunțată cu 4 ore înainte de începerea ei

• publicat la: 10 octombrie 2022
Mizeriile administrației Kovacs-Keizer. Ședință publică extraordinară de Consiliu Local anunțată cu 4 ore înainte de începerea ei

Primăria Carei anunță sedință publică extraordinară de Consiliu local cu doar câteva ore înainte de începerea ei deși legea prevede informare cu 3 zile înainte. Sfidarea careienilor este politica locală promovată de administrația Kovacs- Keizer.

După numeroase intervenții și sesizări chiar și la prefectul Radu Roca, conducerea orașului a binevoit să se aplece și asupra necazurilor careienilor afectați de explozia din data de 27 februarie 2022, careieni rămași pe drumuri după distrugerea locuințelor lor.

Din materialele ultimelor ședințe, lipsește cu desăvârșire RAPORTUL Instituției Prefectului și al instituțiilor de mediu privind poluarea olfactivă pusă în cârca Sana Ra SRL Carei.

Aveți ceva de ascuns domnule primar evazionist Kovacs?

Știm că există o alință politică la nivel guvernamental, PSD-PNL-UDMR dar  acest fapt nu presupune aprobarea tacită a ilegalităților și abuzurilor din cadrul UAT Municipiul Carei cu conducere exclusiv UDMR. Cei în drept să ia măsuri pentru publicarea informațiilor de interes public pe pagina oficială a Primăriei Carei, zi la zi din moment ce se acordă salarii pentru angajați responsabili de acest fapt.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu