Prefectura Satu Mare persistă în folosirea eronată a numelui Monumentului Ostașului Român de la Carei

• publicat la: 25 octombrie 2022
Prefectura Satu Mare persistă în folosirea eronată a numelui Monumentului Ostașului Român de la Carei

,,A greși e omenește, dar a persista este diabolic,,

Atragem atenția Instituției Prefectului Satu Mare precum și altor instituții că un motto de pe obeliscul ce face parte din monumentul de for public  de la Carei nu ține loc de nume!

Nu mai schimonosiți numele dat de sculptor monumentului de for public de la Carei.

Potrivit  înscrisurilor oficiale, numele său este Monumentul Ostașului Român. Folosirea ca sursă de inspirație a unor agenții  de presă, fără alte verificări, este neprofesionistă. Se putea consulta un extras de carte funciară după ce am semnalat această greșeală.

Pentru că până și în extrasele de carte funciară, numele ansamblului monumental de la Carei este Monumentul Ostașului Român. Era suficient să se consulte proiectul aflat recent în Dezbatere Publică la Carei unde a participat un consilier juridic din Prefectură.

Ne ajunge bătaia de joc a administrației Kovacs-Keizer  la adresa Monumentului Ostașului Român prin nepunerea sa  în valoare, nu ne lipsește ca Prefectura Satu Mare să intervină acum cu modificarea numelui său real!

Buletin de Carei

Pregătiri de Ziua Armatei și Ziua Eliberării orașului Carei. Prefectura nu știe denumirea corectă a monumentului de for public

 

Lasati un comentariu