Pregătiri pentru Ziua Armatei Române la Carei și Satu Mare. Prefectura Satu Mare nu oferă date concrete

• publicat la: 17 octombrie 2022
Pregătiri pentru Ziua Armatei Române la Carei și Satu Mare. Prefectura Satu Mare nu oferă date concrete

Prefectul Radu Roca, alături de conducerea Diviziei 4 Infanterie ”Gemina” din Cluj-Napoca, prin general de brigadă Nicolae Tonu, a convocat astăzi ședința de organizare a manifestărilor dedicate Zilei Armatei Române, care și în acest an vor avea loc pe 25 Octombrie , la Satu Mare, la Statuia Oștașului Român și la Carei, la Ansamblul Monumentului Ostașului Român și nu  ”Glorie Ostașului Român” așa cum eronat se precizează.

Au fost prezenți la ședință președintele și vicepreședintele Consiliului Județean, primarul municipiului Carei, reprezentanți ai primăriei municipiului Satu Mare, ai Centrului Militar Județean Satu Mare, sefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Satu Mare, ai STS, ai SPP, SRI, ai Aeroportului Satu Mare. În imagini nu apare primarul municipiului Carei fapt ce ridică semne de întrebare privind prezența lui.

A fost pus la punct programul pregătirilor integrate pentru evenimente, cu sprijinul forțelor Ministerului Afacerilor Interne dar și modalitățile de sprijin și sarcinile delegate reprezentanților autorităților locale. Pregătirile pentru aceste evenimente vor fi realizate pentru cel mai înalt nivel de reprezentare.

Comunicatul publicat pe pagina oficială a Instituției Prefectului Satu Mare nu oferă date concrete privind programul dedicat Zilei Armatei Române și Zilei Eliberării orașului Carei. Alianțele politice și limbajul de lemn și-au reluat locul în instituția guvernamentală.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu