Prof.Florin Turcu din Carei a participat la consfătuiri organizate de Federația Română de Atletism

• publicat la: 16 octombrie 2022
Prof.Florin Turcu din Carei a participat la consfătuiri organizate de Federația Română de Atletism

Sâmbătă (15 octombrie), la Cacica – Suceava (Casa Domnească), a avut loc Consfătuirea antrenorilor din cadrul grupei de aruncări, cu participarea majorității specialiștilor în domeniu, în frunte cu vicepreședintele FRA, Nicoleta Grasu și a antrenorului federal al „specialității”, Mirela Țermure. Este o tradiție care continuă, la initiativa si în organizarea aruncătorilor, un prilej ideal pentru a schimba idei referitoare la tehnica de antrenament, metode moderne, refacere etc.

În acest sens, s-au distribuit broșuri cu informații privind inițierea în metodica aruncărilor, material de nivel international. Pus la dispozitie de către FRA, în urma proiectului inițiat de Marius Gubernat și aprobat de European Athletics. Totodată, a fost un moment oportun ca Bianca Ghelber, campioana europeană la aruncarea ciocanului în 2022, dar și tânără antrenoare în domeniu, să fie sărbătorită și felicitată cum se cuvine, alături de antrenoarea Mihaela Melinte.

La Consfătuirea antrenorilor din cadrul grupei de aruncări a luat parte  și  profesorul Florin Turcu, fost campion balcanic și actualul antrenor al clubului școlar de pe lângă Liceul Teoretic Carei.

Acesta va organiza  la Carei, pe data de 21 octombrie, cea de-a 51-a ediție a Cupei 25 Octombrie la atletism unde vor exista  și probe de aruncări.

Înscrieri pentru Cupa 25 Octombrie la atletism Carei 2022

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu