Tarif mărit cu peste 70% la colectare gunoi menajer în Carei. Pledoarie emoționantă a primarului în favoarea creșterilor de preț

• publicat la: 10 octombrie 2022
Tarif mărit cu peste 70% la colectare gunoi menajer în Carei. Pledoarie emoționantă a primarului în favoarea creșterilor de preț

Careieni, pregătiți-vă buzunarele! Primarul evazionist a plătit o comisie ca să ne spună că e justificată creșterea de 71,77% a prețului la gunoi menajer de către BioFlorisal. Dacă până acum plăteam 7,021 lei pe persoană, de azi vom plăti 12,06 lei. Toți consilierii au aprobat.

Astăzi a avut loc o ședință de Consiliu Local care a fost anunțată abia cu 4 ore înainte. Se muncește din greu, pe bani publici, pentru ca localnicii să nu știe despre ședințele de CL și să nu participe deși au tot dreptul.

Vedeta de azi a ședinței a fost evazionistul Kovacs, cel care a intervenit la fiecare proiect de hotărâre, încercând să justifice mizerabilele decizii.

Primul proiect de pe Ordinea de zi a vizat mărirea tarifelor la colectarea gunoiului menajer de către societatea de salubrizare BioFlorisal.

Primarul evazionist s-a chinuit din răsputeri să ne convingă cât de reală este mărirea prețului. A fost chiar emoționantă intervenția. Păcat că nu s-au împărțit batistuțe.

A început de la calendele grecești și se justifica prin prezentări de prețuri începând din 2011.

,,...să înțelegeți că trebuie să acceptăm acest preț. Nu se poate să nu aprobăm, nu putem să renunțăm la aceste servicii!,,  spunea cu foc tocmai primarul care nu plătește aceste servicii din moment ce nu are nicio proprietate.

,,Curat-murdar,, cum ar spune conu’ Iancu.

Așa că vom fi numai buni de plată. Vom plăti 9,32 lei /persoană/lună pentru deșeu menajer la care se va adăuga suma de 2,74 lei/persoană/lună pentru deșeu reciclabil. Total…12,06 lei.

O nimica toată pentru un primar evazionist care nu plătește niciun impozit. Nici măcar nu locuiește în Carei. Face naveta la Urziceni Pădure pe banii noștri și ne impune reguli pe care el nu le respectă.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Jetvisky la 10 octombrie 2022 - 18:16

Avem noi bani multe,atâta că și pene pe broasca.

Lasati un comentariu