Atenție și eleganță la Satu Mare. Cultul personalității construit pe bani publici la Carei

• publicat la: 16 noiembrie 2022
Atenție și eleganță la Satu Mare. Cultul personalității construit pe bani publici la Carei

Un număr de 75 de cupluri au fost premiate pentru 50 și 60 de ani de la oficierea căsătoriei. Pe lângă diploma de fidelitate și premiul de 1000 de lei pe care l-a primit fiecare cuplu, seniorii au avut parte și de un program artistic oferit de  MT Creative Art Studio.  La mulți ani, dragi seniori!

Stați liniștiți și nu vă minunați. Inițiativa și evenimentul aparțin Primăriei Satu Mare nu Primăriei Carei. La Satu Mare este o constantă activitatea de apreciere a longevității vieții în cuplu. Sala în care s-a petrecut recentul eveniment este Sala Teatrului de Nord.

La Carei nu a avut loc niciodată un astfel de eveniment. Aniversarea a 50 sau 60 de ani de căsătorie  nu este prilej de acordat distincții așa cum procedează primarul cu cei din grupul de interes. Cel care  ocupă fotoliul de primar din anul 2008 se folosește de banul public pentru a-și cultiva imaginea personală. Cultul personalității este pofta ce o poftește din disperarea de a masca lipsa oricărei realizări pe plan profesional, știut fiind că a falimentat cu brio toate societățile sale de producție de mic mobilier.

Pagina Primăriei Carei se folosește pentru ca primarul evazionist să apară lângă utilaje sau obiective pentru care au muncit angajați din primărie.

El a făcut dovada capacităților sale profesionale. Ca să aibă un loc de muncă și un venit a candidat la primărie în anul 2008 ca cel mai reprezentativ din partea UDMR Carei.

Participările sale la manifestări unde este obligat să poarte eșarfa tricoloră nu apar pe pagina oficială a Primăriei Carei.

Solicităm acordarea respectului cuvenit careienilor care aniversează 50 sau 60 de ani de căsătorie și acordarea de diplome și premii ÎN PUBLIC, nu pe ascuns.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu