Calicie sau sfidare marca UDMR Carei? Prefectura Satu Mare le permite folosirea de numere de telefon și adrese comune cu Primăria Carei

• publicat la: 15 noiembrie 2022
Calicie sau sfidare marca UDMR Carei? Prefectura Satu Mare le permite folosirea de numere de telefon și adrese comune cu Primăria Carei

Guvernul României a abandonat cu totul orașele de pe granița de nord-vest eliberate cu jertfă de sânge de ostașii români la data de 25 octombrie 1944. Am ajuns ca numerele de telefon ale organizației guvernamentale Primăria Carei din România să fie identice cu cele ale UDMR Carei iar Instituția Prefectului să se comporte ca un subordonat al acestui ONG din moment ce acceptă situația. Calicii de la UDMR au găsit soluția pentru traversarea actualei crize și folosesc numerele de telefon ale Primăriei Carei precum și adresele electronice și poștale. Pentru eliminarea discriminării, recomandăm partidelor politice cu filiale la Carei precum și asociațiilor culturale careiene dar nu numai să solicite folosirea acelorași numere de telefon de la Primăria Carei.  De ce ar fi Primăria Carei pentru unii mumă și pentru alții ciumă?

La data de 4  noiembrie 2022 am semnalat faptul că organizația non-guvernamentală(sîc!) UDMR Carei folosește datele de contact ale Primăriei Carei. O fi fost prea mare factura la telefon și s-au gândit că dacă tot au un președinte care e și primar evazionist atunci să se folosească de banii careienilor pentru acțiunile lor. Scriptic, sediul UDMR se află pe strada Kolcsey Ferenc nr.2 iar Primăria Carei pe strada 1 Decembrie nr.40. Pentru reabilitarea sediului UDMR de pe strada Kolcsey Ferenc nr.2 s-au alocat bani de la bugetul local: 221 mii lei.

După ce domeniul primariacarei.ro a fost achiziționat la data de 15 ianuarie de o societate din Anglia, ne trezim că și numerele de telefon și adresele poștale  și de mail ale primăriei careiene au fost acaparate de ONG-ul UDMR Carei.

Primăria Carei sau UDMR Carei? Așteptăm răspuns de la Instituția Prefectului

La întrebarea pusă Instituției Prefectului Satu Mare a sosit azi un răspuns. Acesta confirmă faptul că în Republica de la Carei legile sunt cu totul altele și deci UDMR Carei, spre deosebire de UDMR Satu Mare,  poate folosi datele de contact ale UAT Municipiul Carei.

UDMR Satu Mare are adresă proprie, are un președinte și un președinte executiv, spre deosebire de organizația Carei.

 

La UDMR Carei nu figurează nici cine este președinte nici cine deține alte funcții ci apar doar aleșii locali cu datele de contact ale Primăriei Carei, organizație guvernamentală ce funcționează pe banii noștri nu ai UDMR Carei.

 

Buletin de Carei

Bani de la bugetul local pentru renovare sediu UDMR Carei nu şi pentru alte clădiri

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu