Câștigătorii Cupei PRIMO baschet Carei 2022

• publicat la: 13 noiembrie 2022
Câștigătorii Cupei PRIMO baschet Carei 2022

„Fenomenul” baschet la Carei, asa mi am permis eu să îl numesc după turneul care a adunat peste 200 de sportivi si o sală de sport neîncăpătoare pentru admiratorii si sustinătorii echipelor noastre intrate în competitie, dar si suporteri ai celorlalte echipe.

Cu mic cu mare careienii si nu numai, au venit si au încurajat sportivii de la cea de-a IV a editie a Cupei Primo. Echipele participante au fost din categoriile baby si minibaschet, atât la băieti cât si la fete, acestea fiind cele mai mici categorii.

Pandemia ne-a privat o perioada bună de timp de bucuria si emotia unei competitii asa ample, poate de aceea am fost si surprinsi de valul de spectatori si de echipele care au participat în număr așa de mare.

Trebuie să multumesc si prin intermediul presei scrise, sustinătorilor acestui turneu, care au făcut sa fie posibilă organizarea si desfășurarea în bune conditii a turneului.

Aceștia sunt : Stebo Logistic, MW Trade srl, SC tehno srl, Aspa Grup, Zki Seminte, Sc Alconor SRL. Multumim si domnului Georgescu Bogdan care  prin intermediul Directiei de Cultură si Sport, a Primăriei Municipiului Carei ne-a facilitat imprimarea celor aprox 240 de diplome.

In numele sportivilor nostri, al antrenorilor cluburilor, doresc să aduc „dulci” mulțumiri si Laboratorului  Turandot din Valea lui Mihai care ne-a îmbiat cu delicioasele prăjituri oferite.

Clasamentul la categoria mini baschet băieti este :

Locul I BC Primo Carei

Locul  II Bc Magic Satu Mare

Locul  III BC Nordic Baia Mare

Locul  IV BC 2B Sports Zalău

Locul V ACS Tiger-Lion Cluj

Clasamentul la categoria mini baschet fete este:

Locul I BC Magic Satu Mare

Locul II LA Baschet Cluj

Locu  III BC Primo Carei

Locul IV Pro Sport Sighet

La categoriile baby si baieti si fete s-a jucat fără  a se contabiliza scorul, fiind cea mai mică categorie. Spectacolul a fost pe măsură, bucuria imensă si părintii cei mai înfocati sustinatori. Echipele participante au fost BC Primo Carei, BC Magic Satu Mare, LA Baschet Cluj, Pro Sport Sighetu Marmatiei. La categoria baby băieti BC Primo Carei, BC 2B Sports Zalău, ACS Tiger Lion Cluj, BC Nordic Baia Mare, BC Magic Satu Mare

Organizatorii au mai decis să acorde si 6 premii speciale:

Banto Hanna -sportiv de perspectivă- LA Baschet Cluj

Luca Berches-tehnic jucător- Primo Carei

Panic Aaron- bun apărător- Primo Carei

Tarnoki Tavi-cosgeter- Primo Carei

Pop Eliza  sportiv de perspectivă-Primo Carei

Balog Dalma –tehnic jucător- BC Magic Satu Mare

Toti sportivii au primit diplome de participare si medalii, indiferent de locul ocupat în clasament. La categoria mini, primele trei echipe clasate au primit cupe si diplome iar pentru premiile speciale sportivii au primit diplome si figurine.

Multumesc copiilor care aleg să facă sport indiferent de ramura aleasă, părintilor pentru încrederea acordată, pentru că îi îndrumă către sălile de sport, colegilor mei care au făcut ca acest eveniment să fie unul reusit si cu rezultate pe măsură: Lucuță Iulian, Lucuță Gabriel si Racolța Adriana.

prof.Florentina Timoc

 

Lasati un comentariu