Consilierul Hago Nandor organizează două expoziții foto la aceeași dată, locație și oră

• publicat la: 2 noiembrie 2022
Consilierul Hago Nandor organizează două expoziții foto la aceeași dată, locație și oră

Activitate intensă a consilierului municipal Hago Nandor, șeful secției Carei a Muzeului Județean Satu Mare și președinte al Foto Clubului Vasile Vénig László Carei.

Sâmbătă, 5 noiembrie 2022, va bifa vernisajul a două expoziții foto la aceeași oră și în același loc.

Editura EuroFotoArt și familia artistului fotografic Vasile Vénig László vă invită cu drag la lansarea albumului foto comemorativ al lui Vasile Vénig László cu titlu Plutire.

Evenimentul organizat de Foto Clubul Vasile Vénig László Carei va avea loc în Castelul Károlyi din Carei la data de 05 noiembrie 2022, de la ora 17:00.

La aceeași dată și la aceeași oră este programat în același loc un alt eveniment.

Sâmbătă, 5 noiembrie 2022, de la ora 17.00, în Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc unul dintre cele mai importante evenimente în organizarea Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei, vernisajul expoziției de fotografie „Point of views”(Puncte de vedere).

În cadrul expoziției se găsesc fotografii realizate pe parcursul acestui an de către artiștii Bikfalvi Zsolt, Csomai Dávid, Dragoș Georgescu, Farkas Alexandra, dr. Hágó Attila Nándor, Oláh Annamária, Simay Zsolt, Szeremi Júlia, Kinda Botond, Bán József, Vágányik Marius.

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 5 noiembrie – 18 noiembrie 2022, conform programului muzeului municipal.

Evenimentul este organizat de Fotoclublul „Vasile Vénig László” din Carei, cu sprijinul Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și al Direcției de Cultură Carei.

Președintele Fotoclublului „Vasile Vénig László” din Carei este nimeni altul decât cel care scrie  numele orașului în limba maghiară pe steagul Ungariei atunci când se deplasează la meciuri de fotbal în Budapesta. Să sperăm că nu va fi cazul  să consemnăm așa ceva la Carei.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu