Cupa PRIMO la baschet. Carei 2022

• publicat la: 7 noiembrie 2022
Cupa PRIMO la baschet. Carei 2022

Asociația sportivă BC PRIMO Carei organizează editia a IV-a a CUPEI PRIMO, ocazie cu care invită toți iubitorii de sport si nu numai să asiste si să se bucure împreuna la această sărbătoare a baschetului.

Competiția va avea loc la sala de sport a Liceului Tehnologic Iuliu MANIU, în data de 12 noiembrie 2022. Meciurile se desfășoară într-o singură zi, cu începere de la ora 08.00 si se vor disputa fără pauză până la ora 19.00 când competiția va fi încheiată cu festivitatea de premiere.

In competiții se vor întrece copii din categoriile babybaschet și minibaschet, atât băieți cât si fete. Echipele participante sunt, BC Magic Satu-Mare, AS Tiger – Lion din Cluj, LA Baschet din Cluj, Pro Sport Sighetu Marmatiei, BC 2B Sports Zalău si BC Nordic Baia – Mare.

Toti copiii vor primi diplome de participare si medalii. Cupele sunt acordate fiecarei echipe înscrise la categoria babybaschet, cupe vor primi si primele 3 echipe clasate la categoria minibaschet si totodata vom acorda si premii individuale, câte 3 la fiecare categorie.

Sunt alături de noi si sponsorii care contribuie la buna desfășurare a acestei ediții si care fac posibilă desfășurarea în cele mai bune condiții a CUPEI PRIMO editia a IV a. Aceștia sunt Stebo Logistic, SC Tehno Srl, Grup Aspa, MW Trade Srl, Alconor Company si ZKI Seminte. Le mulțumim si pe această cale și împreună vă așteptăm sâmbătă, la o zi dedicată baschetului, să sustinem cu toții micii baschetbaliști care au fost privați de aceste turnee datorită pandemiei si care așteaptă cu nerăbdare acest gen de competiție.

Echipa de antrenori PRIMO, dorește succes tuturor echipelor înscrise si să câștige cel mai bun!

 

Lasati un comentariu