Înscrieri pentru Festivalul de Datini şi Obiceiuri de Crăciun ASTRA Carei 2022

• publicat la: 20 noiembrie 2022
Înscrieri pentru Festivalul de Datini şi Obiceiuri de Crăciun ASTRA Carei 2022

Asociaţiunea ASTRA Despărţământul  “Aurel Coza” Carei a început pregătirile pentru cea de-a IX-a ediţie a  Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Crăciun și  anunță deschiderea înscrierilor participanților.

Duminică, 11 decembrie 2022, de la ora 16,30, va avea loc în mun.Carei, în sala mare de la Castel,  cea de-a noua  ediţie a Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Crăciun în organizarea Asociaţiunii ASTRA Despărţământul  “Aurel Coza” Carei.

Adresăm o invitație pe această cale  tuturor urătorilor, colindătorilor sau altor formaţii de amatori sau profesioniste, de a se înscrie la această manifestare tradițională şi de a ne bucura împreuna de apropierea Praznicului Naşterii Domnului.

Sunt invitați să participe toți cei care prețuiesc obiceiurile și tradițiile noastre multimilenare.

Se pot prezenta obiceiuri tradiționale de Crăciun, colinde specifice sau scenete.

Frumuseţea acestor obiceiuri merită să fie împărtăşită şi tinerelor generaţii pentru a se putea asigura păstrarea lor  cu sfinţenie.

Şi pentru că suntem în postul Crăciunului, supranumit Postul Bucuriei, ce  ne pregăteşte pentru cea mai luminoasă sărbătoare creştină, Naşterea Domnului, se cuvine să fim mai atenţi la nevoile, necazurile  celor din jurul nostru, să fim mai milostivi.

,,Dăruind vei dobândi”… Nu ai credință, nu ai lumină; dându-le altora, le vei avea și tu. Căutându-le pentru altul, le vei dobândi și pentru tine.

ASTRA Carei a apelat an de an în cadrul Festivalului de Datini la generozitatea participanţilor pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoi.

La cea de-a IX-a ediție a Festivalului de Datini organizat de ASTRA Carei ne vom mobiliza pentru a asigura achiziționarea unui aragaz cu butelie pentru o pensionară cu venit de 250 de lei pe lună.

Pentru înscrieri, sunați la  0745 632 939 sau puteţi trimite un mesaj la adresa ctdaniela@yahoo.com sau buletindecarei@yahoo.com.

Vă așteptăm cu drag!

Despărţământul  “Aurel Coza” Carei

 

Lasati un comentariu