Târgul de Crăciun de 7 zile de la Carei se închide înainte de Crăciun

• publicat la: 30 noiembrie 2022
Târgul de Crăciun de 7 zile de la Carei se închide înainte de Crăciun

Un comunicat sec din partea primarului evazionist anunță deschiderea unui Târg de Crăciun la Carei: ,,….careienii vor putea simți spiritul sărbătorilor de iarnă în perioada 16 – 23 decembrie, în Parcul Dendrologic din jurul Castelului Károlyi, cu ocazia târgului de Crăciun,,.

Doar că Primăria Carei va închide Târgul de Crăciun de 7 zile taman înainte de Crăciun adică pe data de 23 decembrie 2022.

Nu e  pentru prima dată când conducerea primăriei tratează cu dispreț evenimente dedicate ÎNTREGII comunități.

Evazionistul Kovacs are neobrăzarea să facă apel la cumpătare în condițiile  în care a luat din banii careienilor 80 de mii de lei pentru o paradă de modă la care nu au avut acces careienii de rând ci doar apropiații lui din grupurile de interes.

Deci pentru Târgul de Crăciun nu binevoiește să aloce ceva fonduri pentru o desfășurare decentă pe o perioadă la fel de decentă dar pentru defilarea fotomodelelor tinere scoate 80 de  mii de lei din bugetul local.

Cătălin Botezatu la Carei la o prezentare de modă privată susținută cu 80 de mii lei de Primăria Carei. Acces interzis pentru careienii de rând

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu