Buletin de Carei vă urează un AN NOU așa cum vă doriți!

• publicat la: 31 decembrie 2022
Buletin de Carei vă urează un AN NOU așa cum vă doriți!

A mai trecut un an. Ne pregătim să îl întâmpinăm pe următorul.  Buletin de Carei vă urează să aveţi parte de un AN NOU cu  sănătate, prosperitate, bucurii alături de cei dragi  şi realizări în tot ceea ce vă propuneţi!

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi  pe tot parcursul anului, şi la bine şi la greu. Vom continua să reprezentăm comunitatea și nu un grup de interese, să fim la fel de ancorați în realitatea careiană așa cum este ea, cu bune  și cu mai puțin bune,  chiar dacă aceasta presupune declanşarea mecanismelor de hărţuire şi linşaj mediatic împotriva noastră, de cenzurare și blocare a paginii sau de fabricare de dosare penale. Luptăm pentru o cauză dreaptă și nu vom precupeți niciun efort nici în viitor  pentru a vă prezenta realitatea așa cum este ea și nu cosmetizată.

Nu ne sperie nici ameninările cu moartea chiar dacă procurorii spun că ele sunt naturale la Carei.  Decizia definitivă care obligă  procurorii la comunicarea autorului amenințării cu moartea nu a fost nici acum respectată de Parchetul Carei. A fost din nou clasată pe motive …politice se pare. Anul  2022 a adus o nouă recunoaștere a faptului că informațiile oferite cititorilor sunt cât se poate de bine documentate și veridice: a fost clasat din lipsă de probe dosarul penal construit atunci când am semnalat deturnarea de fonduri de la piața agroalimentară.  Dosarul penal construit,  pentru uzurpare de calități oficiale, nu a avut sorți de izbândă. Zbaterile celor de la cabinetul primarului în colaborare cu agentul de poliție avansat ulterior la Satu Mare a fost un fiasco de care râd toți careienii.

Cât timp suntem în slujba adevărului, a comunității, nu ne sperie nicio amenințare. Nu suntem un ziar comercial ci facem voluntariat în folosul comunității. Nu suntem aserviți partidelor sau grupurilor de interes.

Am fost  și vom fi mereu alături  de cetățeanul onest și cinstit, de cei nedreptățiți, alături de cei care doresc să fie informați corect. Asistăm în continuare la îngrădirea libertății de exprimare, la cenzură dar  Buletin de Carei merge pe drum drept, mai departe, alături de voi, cititorii. Continuăm!

Vom demasca în continuare toate abuzurile și ingineriile financiare ale administraţiei actuale precum şi politica discriminatorie aplicată.

Alese mulţumiri colaboratorilor, cititorilor cu spirit civic care ne trimit mesaje şi imagini din realitatea careiană.

Mulţumim  tuturor care ne susţin în demersurile noastre de  reinstaurare a unui climat de respect reciproc şi nediscriminatoriu în Carei, oraşul de la graniţa de nord-vest a României.

LA MULŢI ANI CAREI! La Mulți Ani careieni!

LA MULŢI ANI 2023!

Lasati un comentariu