Fermierii protestatari din județ se vor întâlni cu vicepreședintele ANSVSA

• publicat la: 5 decembrie 2022
Fermierii protestatari din județ se vor întâlni cu vicepreședintele ANSVSA

Prefectul Radu Roca alături de subprefectul Altfatter Tamás , de secretarul general, Cosmin Dorle și de directorul de Cancelarie, Radu Iancu au avut în această dimineață o întâlnire cu vicepreședintele Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor ( ANSVSA) , Ioan Oleleu.

La întâlnire a participat și directorul Direcției Sanitară Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare, Nicolae Dumuța dar și președintele PSD, Mircea Govor.

Vicepreședintele ANSVSA, Ioan Oleleu va avea o ședință de lucru la DSVSA Satu Mare și apoi o întâlnire cu reprezentanții Uniunii de Ramură a Cooperativelor din Sectorul Taurin-BOVICOOP.

Luni, 28 noiembrie 2022, fermierii sătmăreni au ieșit cu utilajele în stradă pentru a protesta, pe Varianta de Ocolire a Municipiului Satu Mare. Sute de tractoare au format o coloană lungă de sute de metri. Fermierii protestează din cauza faptului că pe rafturile magazinelor din Satu Mare dar și din întreaga țară, majoritatea produselor sunt din import și nu de la fermierul autohton.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu