Informații ciuntite pe pagina oficială a Primăriei Carei. Nimic despre protestul comercianților de la Piața de alimente pentru mărirea taxelor

• publicat la: 29 decembrie 2022
Informații ciuntite pe pagina oficială a Primăriei Carei. Nimic despre protestul comercianților de la Piața de alimente pentru mărirea taxelor

Angajații din Primăria Carei care sunt responsabili cu consemnarea pe pagina oficială a derulării ședințelor de Consiliu Local își bat joc  de careieni deși aceștia le plătesc  salariile prin taxele și impozitele dirijate către bugetul local.

La ședința CL din data de 29 decembrie 2022, nu a fost prezent nimeni de la Departamentul de Comunicare și Informare ci doar consilierul personal al primarului evazionist Kovacs. Acesta a consemnat pe blogul său personal, în timpul programului de la primăria Carei, despre desfășurarea ședinței CL și persoanele care au intervenit în discuții. Cu totul altfel este consemnată ședința CL  pe pagina Primăriei Carei.

Cu alte cuvinte, plătim un consilier personal al primarului evazionist pentru manipularea opiniei publice și pentru cultivarea cultului personalității falimentatorului de firme, Eugen Kovacs.

Toate acestea cu acordul tacit al Instituției Prefectului Satu Mare care se face că nu vede cum decurg lucrurile  în administrația Kovacs-Keizer.

Dați drumul la informațiile publice pe pagina oficială a Primăriei Carei, a UAT Municipiul Carei!

Careienii au dreptul să știe ce se petrece în administrația locală, la ședințele de Consiliu Local!

Deturnarea de fonduri de la SC Piețe Parcări SRL din subordinea Consiliului Local Carei nu este cercetată de procurorii careieni și nici de Poliția economică iar paguba este suportată de la bugetul local, din banii careienilor.

Adică cineva și-a însușit banii iar careienii plătesc!

Vrem justiție și la Carei! Vrem ca cei care sunt vinovați de deturnarea de fonduri de la Piața Carei să plătească și să astupe ,,gaura,, din buget!

Se tem procurorii și polițiștii de conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei?

Buletin de Carei




.

Lasati un comentariu