Liber pentru careieni la solicitări de scutiri de taxe și impozite. Fără discriminare!

• publicat la: 29 decembrie 2022
Liber pentru careieni la solicitări de scutiri de taxe și impozite. Fără discriminare!

Cumpătare pentru populația de rând și scutiri de taxe pentru cei din grupul de interese al primarului. Consilierii UDMR, PSD și PNL au votat astăzi în unanimitate scutirea de la plata impozitelor și taxelor  locale pe anul 2023 a Asociației Equus condusă de o fostă consilieră UDMR și având ca administrator pe fiica sa angajată la librăria primăriei.

Dacă pentru ei se aprobă atunci și alți careieni pot depune cereri de scutire de la plata  impozitelor și taxelor locale. Fără discriminare!

Primarul evazionist din Carei îndeamnă la cumpătare populația dar scutește de la plata impozitelor o asociație ce își promovează serviciile de hostel, de organizări de evenimente și de echitație. Primarul Eugen Kovacs este renumit pentru politica sa de discriminare dusă din 2008 încoace la nivelul municipiului Carei.

Pentru grupul său de interes alocă sume importante de la buget, scutește de taxe și impozite și distruge arhitectura locală consacrată.

Una din asociațiile căreia  nu-i poate refuza nimic este Asociația Equus. Aceasta a primit în concesiune, pe timp de 50 de ani, clădiri din incinta Parcului Dendrologic și pentru care primăria a plătit mulți ani utilitățile. Acum vor scutire de la plata impozitelor pe clădiri. De fapt, an de an.

Între timp, pe pagina lor își fac reclamă la servicii de hostel, organizări de evenimente de tot felul, evident contra cost. Pentru această asociație au fost cumpărați cu bani de la bugetul local, de la societatea Twin Impex SRL , doi cai lipitani în valoare de 37.970,72 lei, plătiţi la 24 .10.2014.

Tot Primăria Carei, unde era angajată preşedinta Asociaţiei Equus, a derulat proiectul transfrontalier “Revitalizarea Grădinii aferente Castelului”, cod  HURO 1101/019/1.3.1. din care 675.434,00  euro sunt alocaţi Careiului. Manager de proiect, Veress Toma, nimeni altul decât soţul consilierei din aceeaşi primărie, preşedinta Asociatiei Equus, fost consilier local.

De ce ar fi mai specială familia Veress decât alte familii de careieni?

Recomandăm și altor asociații și societăți cu obiect de activitate similar să depună cereri de scutire a plății impozitelor pentru clădiri. Că doar nici primarul Kovacs nu plătește niciun impozit.


.

Standard dublu aplicat la Carei pentru plătitorii de impozit pe clădire

Primarul evazionist din Carei scutește de impozit pe clădiri o asociație care are activități comerciale

Primarul evazionist din Carei inițiază proiect de scutire de impozit pentru Asociația Equus. De ce nu și pentru careieni?

E oficial! Municipiul unde se cresc doi cai în centrul oraşului la 100 m de Spital. Afacerile unei UAT şi ignorarea fiscului

Primăria Carei: Totul pentru grupul de interese

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasati un comentariu