Picturi pe numere de la Pictorul Fericit. Comandă-ți preferatul de îndată

• publicat la: 10 decembrie 2022
Picturi pe numere de la Pictorul Fericit.  Comandă-ți preferatul de îndată

Încă de mici, copiii tind să aibă obiceiul de a colora și de a desena. Este o practică care îi ajută să se dezvolte și să îi ajute să-și formeze noi obiceiuri. Chiar dacă de cele mai multe ori aceștia ajung să picteze pe pereți sau pe diferite suprafețe care nu sunt tocmai ideale pentru practicarea acestui hobby. Cu siguranță părinții trec cu vederea și se orientează către un magazin specializat de la care pot achiziționa produsele de care au nevoie.

Magazinul online Pictorul Fericit stă la dispoziția doritorilor cu o gamă largă de produse dedicate artei. Părinții pot cerceta cu atenție stocul de articole existent pentru a plasa comanda cu tot ce au nevoie cei mici. Blocuri de desen, carioci, creioane, culori acrilice sau ulei, pensule, picturi pe numere, acestea sunt doar câteva dintre produsele găsite la Pictorul Fericit.

Ce sunt picturile pe numere? Pentru necunoscători un concept nou, pentru cei care le au cu arta, o metodă mai accesibilă de a picta și de avea tablouri artistice în casa lor. Toate picturile pe numere de la Pictorul Fericit sunt disponibile pe site-ul oficial și pot fi comandate în limita stocului disponibil.

 

Care este procedeul picturilor pe numere?

Tehnica este una simplă. Pânza pe care urmează să fie colorată are un model prestabilit marcat cu numere. Aceste numere coincid cu setul de culori deja existent în kit. Doritorii vor urmări numărul și vor aplica culoarea potrivită acolo unde este necesar. Kitul este completat de trei pensule de diferite mărimi, accesorii folosite prinderii, un șablon cu o dimensiune mai mică.

Atât copiii, cât și părinții pot picta și pot ajunge astfel să exploreze un domeniu despre care se spune că e terapeutic. Cât despre modele, acestea sunt diverse. Tablouri religioase, pentru copii, cu peisaje locale sau unele renumite, colecția de picturi pe numere este una impresionantă.

Picturile pe numere pot fi dăruite și cadou pentru persoanele apropiate. În timpurile actuale, oamenii caută tot mai mult să ofere experiențe în dar, iar picturile pe numere îndeplinesc cu succes acest scop. Colectia de picturi pe numere cu flori este ideală pentru acele persoane cărora nu le lipsește vaza cu flori din casă. Modelele sunt unele care conferă lumină și un ambient plăcut acolo sunt amplasate.

 

Magazinul online Pictorul Fericit are un stoc mare de produse

Fie că se dorește un set de culori premium sau poate un manual care poate servi drept ghid către viitoarele tablouri, magazinul Pictorul Fericit dispune de toate acestea. Cei interesați vor găsi detalii și poze cu produsele pentru a ști de la început ce comandă și cum arată produsele.

Prețurile sunt unele accesibile, adaptate oricărui buzunar. Doritorii vor putea alege ce își doresc și vor putea comanda de pe pictorulfericit.ro. În scurt timp produsele le vor fi livrate, iar experiența pictatului va fi una unică. Pictorul Fericit oferă publicului produse de o calitate bună. Copiii vor fi încântați, iar părinții vor fi ușurați că pereții vor rămâne la starea inițială.  

Contact:

0754 459 540

contact@pictorulfericit.ro

Str. Mărășești, 22A, Suceava

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu